Home U bevindt zich hier : Diensten
 

TEM

Weet u wat u betaalt voor uw telecommunicatie? Heeft u grip op de facturen van uw leveranciers of vraagt u zich wel eens af wat ze u precies in rekening brengen? Worden beloofde kortingen wel goed doorberekend.

Zo maar wat vragen, maar wel hele belangrijke vragen. Maak van uw telecommunicatie niet langer een onduidelijke kostenpost.

Inzetten van TEM tools. TELEconomize heeft jarenlange ervaring met verschillende TEM tools. Hierdoor kunnen wij u helpen bij het inrichten en beheer van deze tools.

Uiteraard kunnen wij ook zonder deze tools uw kosten inzichtelijk maken en samen met u zorgen dat ze omlaag gaan

BYOD

Bring Your Own Device, het klinkt zo mooi, iedere medewerker kan zijn eigen mobiele device kiezen, kopen en gebruiken. Maar aan ieder voordeel zit een nadeel. Uw medewerker wil alle vrijheid, maar u wilt uw data en klantgegevens veilig houden voor ongewenste bezoekers. Uw medewerker wil de nieuwste smartphone, maar wie zal dat betalen?

Bereikbaarheid

De telefoon is de voordeur tot uw business, maar hoe regelt u nu echt uw bereikbaarheid? Binnen zoveel seconden de telefoon opnemen is mooi, maar heeft de beller dan ook de juiste persoon te pakken?

Bereikbaarheid wordt vaak gemeten in het aantal seconden dat een oproep wordt beantwoord. Maar dat is maar een deel van het verhaal. Wie staat de beller te woord? En kan deze persoon de beller helpen of moet er nog doorverbonden worden naar iemand anders binnen uw organisatie? Zet u wel of geen keuzemenu in?

Rumptstraat 19
4001TA Tiel
Tel : +31(0)344 84 80 31
E-mail : info@teleconomize.nl