Home U bevindt zich hier : Projecten
 

Hieronder treft u een overzicht van een aantal van de door TELEconomize opgeleverde projecten.

Dat onze dienstverlening ook voor kleinere bedrijven voordeel kan opleveren, bewees een klant met een aantal vestigingen rondom Leiden. Tijdens het onderzoek of deze klant zijn telecomkosten omlaag kon brengen bleek zijn provider nog steeds iedere maand kosten in rekening te brengen voor een vestiging die al jaren gesloten was. Helaas bleek een overstap niet rendabel te zijn, maar het stoppen van de onterechte kosten en het terughalen van een deel hiervan bleek toch een mooie meevaller.

Voor een grote klant hebben wij de reeds aanwezige TEM tool volledig opnieuw ingericht. Na een opschoning van de configuratie database, het upgraden naar een nieuwere versie en het inregelen van controles op de inkomende facturen, was de klant in staat om binnen 6 maanden de kosten van het project terug te verdienen door een juiste interne doorbelasting. Voor deze wijziging liep de klant iedere maand een behoorlijk bedrag in inkomsten mis.

Voor dezelfde klant hebben we na de opschonings actie ook alle processen, procedures en werkinstructies rond om de TEM tool aangepast en opnieuw uitgewerkt. De klant heeft nu een complete set documentatie waarmee de tool beter beheerd kan worden en de kans op fouten aanzienlijk is verminderd.

Rumptstraat 19
4001TA Tiel
Tel : +31(0)344 84 80 31
E-mail : info@teleconomize.nl